Back to Top

BERLIJN 2023

 

Programma: Downloaden
Reisverslag: Downloaden

De beide groepsreizen naar Wetzlar & Gießen in 2022 waren de laatste in een lange rij van sinds 1986 door PolMarCo zelf volledig georganiseerde meerdaagse reizen.

 

Tijdens beide reizen werd duidelijk dat de deelnemers dat betreurden en aan ons, organisatoren, werd gevraagd of er geen mogelijkheid bestaat om de PolMarCo reizen op een andere manier voort te zetten. Daarover hebben wij gesprekken gevoerd met het management van de Betuwe Express en vervolgens met BOLDERMAN Groepsreizen. Tijdens deze gesprekken hebben wij onze wensen op tafel gelegd.

 

Vervolgens heeft Bolderman een hotel geselecteerd en een programma samengesteld. Dit heeft geresulteerd in een passende aanbieding voor een vijfdaagse reis voor beide groepen naar BERLIJN ( https://www.berlin.de )

 

De reizen stonden gepland van:

- maandag 2 t/m vrijdag 6 oktober 2023 (reis 1)

- maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober 2023 (reis 2)

  

We hadden weer de beschikking over een Comfort Class touringcar van de Betuwe Express. Het hotel Good Morning & Berlin City East is bij PolMarCo bekend. Wij waren hier al 2 keer te gast.

Het Good Morning & Berlin City East is een perfect startpunt om in het centrum van Berlijn te duiken. Het hotel ligt dicht bij diverse verbindingen met het openbaar vervoer, waarmee je snel naar elk deel van de stad reist. Na een spannende dag in de metropool kunt je ontspannen in de gratis sauna.

 

De kamers van Good Morning + Berlin City East zijn allemaal uitgerust met een tv, een bureau, een fauteuil, een waterkoker, gratis WiFi en een eigen badkamer met douche, föhn en toilet. Het hotel biedt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet.

 

Na het verkennen van Berlijn, kan je genieten van een goede maaltijd of een drankje in het restaurant van het hotel of in de zomertuin. Profiteer van de gratis ontspanningsruimte met sauna. Voor de hotelgasten is er een gratis parkeerplaats direct bij het hotel.

 

Good Morning + Berlin City East Hotel ligt in de woonwijk Lichtenberg, op slechts 30 minuten met het openbaar vervoer van de Alexanderplatz. Bij het dichtstbijzijnde metrostation "Frankfurter Allee" zijn er directe verbindingen naar Berlin-Mitte. Een bushalte en verbindingen naar de tram liggen op slechts 200 meter van het hotel. Op loopafstand vind je winkelmogelijkheden zoals het Ring Centre en er zijn talloze restaurants te vinden. (  https://goaway.pt/en/hotel/good-morning-berlin-city-east  )

 

 

 

 

waar te verblijven berlijn 1

169651821

Good Morning Berlin City East Berlin Restaurant 1 60777

 

 

 

Polmarco reizen © 2024
Gezellig op reis

 

 

Autron